ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Clean-up day interparroquial: conscienciar sobre la cura del medi ambient i fer xarxa entre els joves 

www.andorradifusio.ad

Conscienciar els joves sobre la protecció i cura del medi ambient a través de la recollida de brossa. Amb aquest objectiu, els comuns han organitzat per primera vegada un dia de la neteja conjunt. Burilles, plàstics i ampolles d'alcohol són algunes de les deixalles més comunes. 

10 del matí, església de Santa Coloma. Una quinzena de joves s'han equipat amb guants i bosses per arrencar la recollida de brossa fins arribar a la Margineda. Els nens han explicat que majoritàriament han recollit plàstic, llaunes i papers.

Es tracta del primer Clean Up que organitzen tots els comuns pel mateix dia amb diverses localitzacions. Nosaltres hem visitat la d'Andorra la Vella. La jornada ha seguit amb un dinar de germanor i diverses activitats amb dos objectius: conscienciar sobre la cura del medi ambient i fer xarxa entre els joves.

Segons Gerard Menardia, conseller d'Aparcaments, Circulació i Patrimoni Natural d'Andorra la Vella, "que el jovent sigui responsable no és netejar sinó no embrutar i esperem que en un futur hi hagi una iniciativa pròpia seva".

Per a molts, aquesta no és la primera recollida de brossa que fan. Volen contribuir així a un entorn més agradable i sostenible i són conscients que el més important és cuidar de la natura".

Informa: Laura Cugat
Imatges: Albert Refart 

Comparteix: