La fusió es culmina: els clients de Vall Banc ja operaran dilluns amb Crèdit Andorrà

www.andorradifusio.ad

Els fins ara clients de Vall Banc ja operaran dilluns com a clients de Crèdit Andorrà. Aquest dimecres s'ha formalitzat notarialment la fusió entre totes dues entitats i la integració operativa es farà el cap de setmana. La fusió implicarà el tancament de tres oficines del banc adquirit. Amb aquesta operació Crèdit integra uns 1.900 milions d'euros de volum de negoci de Vall Banc i amb la resta d'operacions dutes a terme el grup gestionarà un volum de negoci de 24.000 milions d'euros. 

Vall Banc passarà aquest cap de setmana a la història i els seus clients esdevindran automàticament clients de Crèdit Andorrà.

Amb la formalització de la fusió a través d'una acta notarial ja es pot dur a terme la part més tècnica, la integració operativa d'un banc a l'altre, que es farà el cap de setmana. Així, dilluns els clients de Vall Banc ja podran operar amb la nova entitat, segons ha fet públic el grup Crèdit a través d'un comunicat.

Amb aquesta operació el grup integra els 1.900 milions d'euros de volum de negoci de Vall Banc, que sumats a altres operacions incrementen a 24.000 milions d'euros els diners gestionats.

Tot plegat també implicarà canvis en les oficines, es tancaran les que Vall Banc té a Escaldes-Engordany, la Massana i Andorra la Vella, mantenint la seu social situada a l'avinguda Carlemany com a oficina dedicada al servei de banca privada.

Tot plegat s'ha anunciat en una nota de premsa en la qual no s'esmenta com afectarà la fusió al personal del banc adquirit. 

El sector financer, sigui per les fusions bancàries, sigui pel procés de digitalització, porta temps perdent llocs de treball. Sense les xifres de la fusió entre Crèdit Andorrà i Vallbanc i amb un 10% menys de treballadors a MoraBanc i BancSabadell, aquest 2022 el sector ha perdut més de 200 llocs de treball comparat amb els màxims que es van assolir el 2018.

Aleshores tenia més de 1.900 assalariats segons les dades d'afiliació a la CASS. En canvi aquest març, que són les últimes dades disponibles, en tenia 1.715, que representa un 11% menys de personal.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix:

L'ocupació hotelera frega el 50% a l'espera de l'inici de la temporada d'estiu El Tribunal de Corts jutja l'exconsellera general Meritxell Mateu per tràfic d'influències i corrupció amb BPA