ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Club Andona entrega 1.400 euros a l'associació Hi arribarem!

En l'acte de la sortida ciclista, el Club Andona ha volgut ap

En l'acte de la sortida ciclista, el Club Andona ha volgut aprofitar per fer entrega dels diners que han pogut recaptar amb la venta de roba de ciclistes professionals com el resident Dan Martin, retirat justament aquesta temporada. 

Douglas Pate, membre de la federació i un dels grans artífex de l'arribada de ciclistes professionals al país, també hi ha col·laborat.

Han estat 1.400 euros en total, que s'han entregat a Hi arribarem!. Aquesta associació vetlla per acostar la muntanya a persones amb la mobilitat reduïda. Rodríguez, comenta que no es pensava recaptar tants diners. "Vam pensar que no recaptaríem res, el Douglas va aconseguir molta roba i finalment ho vam vendre gairebé tot i vam recaptar 1.400 euros."

La presidenta del Club Andona, Xari Rodríguez, assegura que Hi arribarem! era l'associació ideal. "Ja no és la recaptació si no és també el procés d'haver parlat amb la junta, d'haver fet un estudi per veure a qui li donàvem aquest esforç que fem i vam pensar que Hi arribarem! era l'associació perfecta".

El vocal de la Federació Andorrana de Ciclisme que ha ajudat a recaptar diners, Douglas Pate, explica que els ciclistes professionals que venen aporten moltes coses a Andorra. "Cada any hi ha més persones que venen i que formen part de la comunitat. Estan obrint negocis, estan invertint en el país, no simplement perquè compren cases o apartaments sinó perquè s'estan casant amb fills, els fills comencen les escoles aquí. Llavors realment és una part de la seva vida, llavors accions com això és perfecte perquè ells puguin integrar-se encara més".

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Àlex Vinyal

Comparteix: