ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Club Pirinenc Andorrà il·lumina la via ferrada del Roc del Quer amb motiu del seu 50è aniversari

www.andorradifusio.ad

El Club Pirinenc Andorrà va celebrar aquest dissabte a la nit el seu cinquantè aniversari amb una excursió cap al mirador del Roc del Quer a través de la via ferrada, que, prèviament van il·luminar.

Des de ben d'hora, els organitzadors preparaven tot el material per als participants que estava previst que arribessin a un quart de nou del vespre.

El destí era el mirador del Roc del Quer, on tot estava a punt per a quan els excursionistes acabessin la pujada. L'objectiu principal era il·luminar la via ferrada. Una cosa que, fins ara, no s'havia fet mai.

L'objectiu, segons ha detallat la presidenta del club, Monia Deville, era "fer una cosa nova, amb seguretat", i donar l'opció de fer la via ferrada a la nit. Tot amb la idea que "il·luminar la ferrada i tot Canillo seria molt maco". 

Una iniciativa on van participar 60 persones que pujaven la via en grups de deu. Tots els participants es mostraven molt il·lusionats amb aquesta activitat ja que veien "una oportunitat molt divertida" de fer quelcom que molts d'ells no havien fet mai

Sabates per caminar, roba llarga, guants i tot l'equipament necessari per començar una via ferrada.

Dos quarts de nou de la nit i els primers deu valents comencen la vida ferrada il·luminada del Roc del Quer. Una via ferrada que s'ha preparat amb motiu del cinquantè aniversari del Club Pirinenc Andorrà.

Una sortida nocturna que no ha deixat ningú indiferent. Des de l'organització es mostren molt satisfets de la rebuda i de ser els primers que fan una activitat oficial d'aquesta índole als Pirineus.

Informa: Anna Mata
Imatges: Arnau Gaya

Comparteix: