ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El col·legi Sant Ermengol celebra el seu 55è aniversari 

www.andorradifusio.ad

El 3 d'octubre de 1966 obria les portes el col·legi Sant Ermengol. 55 anys després, exalumnes, docents, personal i familiars s'han reunit al pati de la terrassa de l'escola per celebrar l'aniversari. 

En l'esdeveniment, l'actual directora de l'escola i diferents autoritats han agraït la tasca de tots els treballadors, sobretot durant els dos anys de pandèmia, un període que no ha estat senzill per als alumnes. Des del Ministeri s'és conscient que aquest curs caldrà treballar diàriament per recuperar el nivell d'aprenentatge. 

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, ha declarat que han d'estar amb els ulls oberts pel que fa a l'àmbit més personal dels alumnes. "El que hem de fer és estar atents a quins són aquests aprenentatges i reforçar-los i, sobretot, estar atents a la part emocional. Per això, hi ha tot el pla que estem desenvolupant des del Govern i des de Salut Mental d'estar molt pendents d'aquest estat emocional dels joves, si estan més deprimits o menys contents i tornar a recuperar la il·lusió i tornar a parlar que tenen un futur al davant".

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: