ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El col·lectiu LGTB celebra els Gaymz

www.andorradifusio.ad

Avui s'ha celebrat la primera jornada del col·lectiu LGTB Gaymz, a Andorra. Els actes de la diada han servit de carta de presentació d'una futura associació que persegueix la igualtat jurídica de les parelles homosexuals i fomentar-ne la visibilitat.

Una seixantena de persones d´Andorra i vingudes de contrades com Barcelona i Tolosa han participat avui en les activitats que han organitzat des de Gaymz.

A punt de constituir-se com a associació, ja han fet els primers contactes per participar en altres esdeveniments amb el col·lectiu francès Arc en Ciel.

Des de primera hora i fins al vespre s´han fet competicions esportives, una ballada de sardanes per a la gent gran, una gimcana per als petits i no pararan fins aquest vespre amb el fi de festa en una coneguda discoteca de la capital. Els assistents han coincidit a dir que iniciatives com aquestes ajuden a donar més visibilitat al col·lectiu de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.

Un dels actes centrals de la diada ha estat la lectura del manifest, en què s'ha fet especial atenció en la igualtat jurídica entre heterosexuals i homosexuals i en la democratització de les formes d'unió entre les parelles, a més d'altres qüestions com les adopcions.

Informa: Rosa Alberch   Imatge: Ll.Calvo / R.Carcellé

Comparteix: