ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les colònies d'AINA reduiran les places un 40% i només acceptaran nens d'Andorra

www.andorradifusio.ad

AINA té previst mantenir les colònies aquest estiu amb una reducció d'un 40% dels nens que s'hi puguin apuntar. Només s'agafaran inscrits d'Andorra, tot i que s'obre la porta, més endavant, per als de l'Alt Urgell.

Mossèn Ramon Rossell ha assegurat que les colònies d'AINA són, enguany, més necessàries que mai. El motiu és donar un al·licient als infants que s'hi apuntin després d'haver patit la crisi sanitària de la Covid-19.

Només se'n podran inscriure del país i es rebaixen les places disponibles de prop de 200 a una mica més d'un centenar. És una rebaixa d'un 40%, afirma mossèn Ramon "encara que el ministre Martínez Benazet té interès que els nens de la Seu pugin perquè molts pares treballen aquí, i hi hagi una relació amb l'ajuntament".

A més, es modificaran algunes de les activitats, amb l'objectiu de reduir les possibilitats de contagi. Rossell explica que no hi haurà transport i, per tant, "totes les excursions es faran a la parròquia de Canillo: el Casamanya, Mereig, la vall del Riu fins a l'Estanyó..."

Segons Mossèn Ramon aquestes modificacions tenen el vistiplau de l'executiu.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

18.208.126.130