ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Combats medievals, més activitats i visites a la segona edició del festival de recreació història Andosinoi

www.andorradifusio.ad

Torna el Festival de recreació històrica al jaciment de la Margineda. En la segona edició d' Andosinoi es faran més activitats, com ara ficar-se en la pell d'un guerrer, entendre com vivien, la música o l'escriptura. També hi haurà més visites a les ruïnes.

Després de l'experiència, bàsicament visual, de l'any passat, en la segona edició es podrà viure i entendre com es vivia en l'època medieval gràcies a l'augment d'activitats amb grups especialitzats. L'artífex d'Andosinoi, José Miguel Gallego, avança que s'ha incorporat l'activitat softcombat, de lluita medieval, "perquè el públic entengui l'estructuració de la societat, com es vivia i la diferència de classes". També hi haurà un grup que "explicarà com es feia música medieval, quins instruments es feien servir i el seu significat en la societat".

Difondre el patrimoni és un dels objectius que busca aquest esdeveniment en què també es tindrà l'oportunitat de visitar millor el jaciment arqueològic de la Roureda de la Margineda. La directora de Comunicació de Molines Patrimonis, Pati Molné, destaca com s'han ampliat les visites guiades a tres. A més, durant les visites, es comptarà amb un arqueòleg més.

El 23 i 24 de juny els visitants tindran l'oportunitat d'entrar a l'edat mitjana i entendre com es vivia en aquest assentament.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Fernando Montero /Arxiu RTVA

Comparteix: