ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Comença el compte enrere a les llibreries i papereries pel retorn a l'escola

www.andorradifusio.ad

Com cada any el retorn de les vacances suposa per a moltes famílies haver d´enfrontar-se a la despesa de la tornada a l´escola. Només amb llibres i material escolar, els pares fan una inversió d´uns 400 euros, al qual se li ha d´afegir roba, sabates i d´altres complements.

A partir del dia 10 comença la tornada a l´escola i és el moment d'equipar-se per afrontar el nou curs. Les llistes de material escolar poden oscil·lar entre els 60 i els 120 euros als quals se li ha de sumar uns 350€ més amb els llibres.

Falten tan sols uns pocs dies per la volta a la rutina i molts escolars s´afanyen per fer-se amb tot el material necessari per engegar el nou curs amb èxit. La majoria dels centres confeccionen llistes de material específiques perquè no hi falti de res.

D´altres porten la llista feta de casa i intenten aprofitar material de l´any anterior.

Sigui com sigui el retorn al curs escolar suposa una elevada inversió per als pares.

Al material escolar se li ha d´afegir el cost dels nous llibres.

A l´andorrana el format digital ha guanyat la partida a l´analògic i a partir de l'ESO els escolars treballen amb tauletes.

Tot i que encara falten dies és recomanable no esperar a l´últim moment, ja que alguns dels llibres més sol·licitats han exhaurit les existències.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: