ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Comença la vacunació amb les 30.000 dosis d'Oxford-AstraZeneca de COVAX

www.andorradifusio.ad

El centre d'administració de vacunes de l'antiga plaça de braus ha reobert aquest dimarts al matí després de dos dies d'aturada. I ho ha fet vacunant la població amb les dosis d'Oxford-AstraZeneca que van arribar la setmana passada mitjançant el projecte COVAX.

El ministeri de Salut preveu que en la primera jornada de vacunació amb aquesta remesa de vacunes d'Oxford-AstraZeneca passin pel centre prop d'un miler de persones que estan incloses en la fase 3 del pla de vaccinació. Es tracta de persones més grans de 60 anys i menors de 70 que no han estat vacunades en fases anteriors, persones de risc amb determinades patologies, treballadors de pisos tutelats i centre d'acolliment, personal essencial de primera línia i membres del centre penitenciari.

Els vaccins d'Oxford-AstraZeneca corresponen als 30.000 que van arribar la setmana passada a través del projecte COVAX, promogut per l'Organització Mundial de la Salut.

Aquest dimarts al matí les persones vacunades destacaven que el procés s'ha desenvolupat sense cap incidència i només algú lamentava no poder-se vacunar amb els vaccins de Pfizer-BioNTech.

Des de l'inici del pla de vacunació i fins aquest dilluns s'han administrat 12.440 vacunes, segons les dades del ministeri de Salut.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.227.235.183