ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Comencen les classes a la Universitat d'Andorra

www.andorradifusio.ad

Inici de les classes presencials dels estudis reglats de la Universitat d'Andorra. Hi ha uns 500 alumnes, la majoria dels quals són d'Andorra.

Els alumnes de la Universitat d'Andorra han començat aquesta setmana les classes presencials. La gran majoria són d'Andorra però un nombre creixent, un 30% aproximadament, ve de fora del país, sobretot de les comarques veïnes.

Hi ha uns 500 alumnes en les formacions reglades i uns 1.300 en les continuades: postgraus i seminaris.

La il·lusió predomina entre els nous estudiants, com l'Aroa Montoto, qui espera "que d'aquests 3 anys a la Universitat d'Andorra poder adquirir coneixements per poder ser una professional i fer el que en realitat m'agrada, que és magisteri, i una gran professional com molts dels mestres que hem tingut tota la vida".

Enguany hi ha novetats, com el nou pla d'estudis del bàtxelor en humanitats que renova el programa acadèmic. Segons explica la directora del Centre de Ciències dela Salut i Educació, Virginia Larraz, "la principal novetat d'aquest curs 2019-2020 és l'actualització del bàtxelor en humanitats amb la intenció d'estar molt més en la línia dels avenços en la societat".

El 22 d'octubre es farà l'inici oficial del curs amb una xerrada del físic valencià Rolf Tarrach.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.226.248.180