ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Comencen les obres a l'avinguda Carlemany

www.andorradifusio.ad

Comencen les obres de remodelació de l´avinguda Carlemany. Els treballs es faran en fases i dividits en dos trams per evitar afectar l´activitat comercial i els vianants. En aquesta primera fase s'intervindrà entre l'avinguda de les Escoles i el carrer Ciutat de Sabadell.

Els operaris han començat a col·locar les tanques i a distribuir el material necessari per a les obres. En aquesta primera fase s'intervindrà entre el carrer de les Escoles i Ciutat de Sabadell. S'espera que aquesta fase s'hagi acabat a principi d'agost. Aquesta part era una de les prioritàries, ja que es volen tenir els treballs enllestits per quan comencin les activitats a l´aire lliure a la plaça Coprínceps.

El cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet, avança que seran obres "relativament senzilles perquè es tracta de treure el quitrà central i el mobiliari urbà, i després començaran els treballs una mica més complexos de connexions a la galeria central i el paviment". Assegura que "és fàcil però és molt llarg", ja que es tracta d'una superfície de 2.000 metres quadrats, "amb un pressupost estimat per a aquesta fase d'1,7 milions".

El canvi del paviment i del mobiliari urbà, que serà molt similar al de l'avinguda Meritxell, seran les actuacions més importants. També es faran les connexions de serveis a la galeria ja existent. Marc Calvet ha assenyalat que les afectacions seran evidents però s'ha intentat minimitzar-les: "Els vianants hauran de passar per una de les dues voravies i travessar en els punts habilitats, en el trànsit no hi ha cap afectació i la càrrega i descàrrega es va preveure fa un mes i mig o dos".

La segona fase de les obres es començarà al setembre entre els carrers Ciutat de Sabadell i la Unió. Alhora s'anirà intervinent en els carrers adjacents. La remodelació de l´avinguda Carlemany tindrà un cost de 3,2 milions d´euros.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Cristina Jubete

Comparteix: