ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Comencen les obres de la nova plaça de les Pubilles d'Escaldes-Engordany, que doblarà la superfície

www.andorradifusio.ad

Escaldes-Engordany ha començat aquest dilluns al matí les obres d'ampliació i reforma de la plaça de les Pubilles, que doblarà la superfície. Els treballs duraran uns tres mesos i comporten una inversió de 266.000 euros. La circulació per la zona guanyarà fluïdesa.

Els operaris començaven aquest dilluns al matí els treballs de reforma de la plaça de les Pubilles, que guanyarà gairebé el doble de superfície per convertir-se en un espai de 450 metres quadrats amb tres nivells.

Es preveu que les obres estiguin acabades abans de les vacances de la construcció, a l'agost, i permetran disposar de més zona verda en una zona més urbana, ha explicat el cònsol menor Marc Calvet.

La millora de la circulació és un dels objectius que s'ha marcat el comú a l'hora d'iniciar la reforma. S'eliminarà el sentit de baixada provinent de l'avinguda de les Escoles, de manera que els vehicles que provenen del carrer Santa Anna podran baixar en direcció al centre amb un carril de doble sentit per davant de l'hotel Fènix.

Tot i que "el trànsit hauria de ser més fluid", Calvet reconeix que "continua sent un punt complicat perquè és el principal accés cap a Encamp fora de la carretera de l'Obac i crea una mica d'embús en hores punta".

Les obres suposen una inversió de més de 260.000 euros. La nova plaça perdrà l'estructura actual en forma de vaixell i no hi haurà l'escultura 'Tan sols tu', que serà reubicada pel comú en un lloc que encara s'ha de determinar.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix: