ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els comerciants calculen que les vendes aquesta Setmana Santa han estat un 70% inferiors a fa dos anys

www.andorradifusio.ad

Els comerciants de les parròquies centrals calculen una caiguda de les vendes d'un 70% o més durant aquesta Setmana Santa en comparació a la de fa dos anys. L'únic sector on hi ha hagut un augment ha estat en el tabac i l'alcohol.

L'afluència de visitants durant aquesta Setmana Santa no ha complert les expectatives dels comerciants de les parròquies centrals. És cert que hi ha hagut visitants però molts menys que fa dos anys o abans. També han marxat molts habitants d'Andorra a l'exterior, fet que s'ha notat força. "La gent no ha vingut tant com esperàvem. I l'avinguda principal es veia amb molta gent, però tampoc no s'ha convertit en vendes. Han sortit una mica del seu país per veure com està l'ambient però no s'ha convertit en vendes", insisteix el vicepresident de l'Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, Antoni Miralles.

Des de Shopping Mile, que agrupa els principals eixos comercials, s'assegura que la davallada ha estat d'un 70% pel que fa a visitants i vendes respecte el 2019. Potser, fins i tot més. En l'alimentació hi ha hagut disminucions de les vendes d'un 25% i en no alimentació, de més d'un 50%."Traient el tabac i la beguda, la resta han patit", assegura Miralles.

Sònia Yebra, presidenta de Shopping Mile, ha afirmat que espera que aquests minsos resultats suposin un punt d'inflexió.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Nil Forcada/Pere Besolí

Comparteix: