ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els comerciants de Callaueta han notat major afluència des que el carrer és per a vianants

www.andorradifusio.ad

Des que el carrer Callaueta es va convertir només per a vianants, els comerciants de la zona han notat una major afluència de compradors. Treballen sobretot amb gent d'aquí d'Andorra, però en els darrers temps s'ha incrementat també el nombre de turistes. 

On abans hi havia cotxes, ara fa prop d'un any que només hi passen vianants. A la gent del barri els agrada poder veure la gent passejant, a la canalla corrent per la zona i consideren que dóna la sensació de més comunitat. 

Però la transformació del carrer Callaueta en zona de vianants no només beneficia els qui hi passegen amunt i i avall, sinó també els comerciants, que han notat una major afluència de persones.

No només passejant-hi, sinó també turistes que entren a comprar. Tot i això, encara té un competidor de pes: l'avinguda Meritxell, prop de Callaueta i la principal artèria comercial del país. "Es nota molt la diferència de flux d'aquí a allà, aquí encara hi falta més moviment de gent."

Ara bé, l'afluència de visitants s'ha començat a notar una mica més. Uns turistes que sobretot es noten els caps de setmana i quan comença el bon temps. Tot i això, els comerços treballen sobretot amb compradors d'aquí, de casa. 

Imatges: Aïda Pagès
Informa: Ariadna Guiu Vila

Comparteix: