ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els comerciants d'Erts, Arinsal i Pal alerten del perill de tancament de molts negocis per la falta de turistes

www.andorradifusio.ad

L'associació de comerciants d'Erts, Arinsal i Pal lamenta que molts negocis estan en perill de tancar per l'escassa afluència de turistes i critica que els propietaris dels immobles no considerin una rebaixa del lloguer.

La crisi econòmica derivada de la situació sanitària està afectant en gran mesura el petit empresari, que no factura prou per cobrir les despeses.

És el cas dels comerciants d'Erts, Arinsal i Pal, que lamenten que molts hauran de tancar per la manca de turisme si la situació no millora aviat.

Apunten que estan passant per una situació molt delicada i que les ajudes del Govern no són suficients per mantenir el sector.

A tot això, se'ls hi suma que molts tenen els negocis tancats i que els propietaris dels immobles es neguen a rebaixar el lloguer de manera temporal. Els acusen de tenir una visió a curt termini i que no s'adonen de les conseqüències que pot tenir a la llarga per al conjunt de la parròquia el tancament d'aquests negocis.

Demanen un cop de mà de Govern i conclouen que és trist que la càrrega derivada de la Covid recaigui sobre els inquilins que han pagat els seus impostos i contribueixen al sosteniment d'un poble que viu de l'esquí.

Informa: Redacció

Comparteix:

3.227.247.17