ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Pas de la Casa enceta la tardor amb bones sensacions

www.andorradifusio.ad

Després d'un estiu fluix en què la majoria de les compres i reserves al Pas de la Casa van ser a l'agost, sembla que de mica en mica tot torna a la normalitat. Els comerciants coincideixen que estan sent uns bons mesos, aquests últims, en què ja es pensa en les compres de Nadal. 

El Pas de la Casa ja fa mesos que ha deixat enrere els carrers i les botigues plenes de visitants. Tot i això, els comerciants valoren l'octubre com un bon mes, sobretot els caps de setmana. 

"A poc a poc la gent va animant-se", assegura una de les comerciants. I és que sembla que "després d'un any en què la gent no ha gastat ara ho fan més tranquils". 

Se segueix en la línia que el turista acostuma a ser francès i que és l'any en què hi ha més espanyols que han pujat fins a la vila. Així, els comerciants destaquen la presència d'aquests visitants durant el pont. Tot i això, recorden que "els clients de França sempre tenen les portes obertes". 

El pont del Pilar també va generar força afluència de reserves i compres, amb aforaments complets en alguns hotels. Així ho ha detallat la treballadora de l'Hotel Cims, Neri Nebot, tot afegint que ja tenen moltes reserves per a la temporada. "Crec que ens recuperarem". 

S'espera que la temporada de tardor-hivern sigui bona, sobretot amb l'obertura de les pistes d'esquí. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Desirée Sala

Comparteix: