ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els comerciants del Pas celebren el pla d'acció del comú i els 11 milions d'inversió previstos

www.andorradifusio.ad

Els veïns i comerciants del Pas de la Casa es mostren esperançats davant el pla d'accions i d'inversions que el comú d'Encamp i el Govern han anunciat per reactivar la localitat. També veuen amb bons ulls que puguin participar al consell econòmic i social del Pas de nova creació.

L'associació de comerciants Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa valora molt positivament el darrer impuls a la localitat que tant el comú d'Encamp com el Govern han anunciat.

Una de les mesures principals és la creació d'un consell econòmic i social. També s'ha presentat un pla d'accions que consisteix en ajuts per a la creació d'empreses, modernització de les ja existents i la rehabilitació i millora d'hotels i habitatges d'ús turístic. El comú, a més, ha previst invertir 11 milions d'euros en quatre anys en la construcció d'infraestructures i en la millora de les ja existents.

Jean-Jacques Carrié aprecia la iniciativa que comerciants i veïns formin part d'aquest nou consell econòmic i social. Li sembla que una inversió d'11 milions euros és un bon punt de partida i esperen que contribueixi a canviar la imatge del Pas. Afegeix que "volem transformar una mica la vila en una ciutat de muntanya. És això el que hem de tirar endavant".

Entre les inversions previstes, destaquen la construcció de l’escola bressol, un nou parc infantil a Porta i les millores de carrers i voravies, com el Sant Jordi.

Informa: Oliver Jaén
Imatges: Anna Romagosa
Locució: Ester Pons

Comparteix:

35.175.113.29