ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Comerciants i veïns del Pas també volen limitar l'obertura de supermercats per altre tipus de comerç

www.andorradifusio.ad

Els comerciants del Pas de la Casa veuen amb bons ulls la intenció del comú de limitar l'obertura de supermercats. Consideren que és un avenç important per aconseguir diversificar el turisme.

Plena sintonia dels comerciants del Pas amb el projecte del comú per canviar el model turístic. L'actual és un turisme d´un dia, que en un percentatge molt alt ve atret pel diferencial de preu en el tabac i l´alcohol i poca cosa més, com lamenta Alix Sicart. 

Els comerciants consideren que la proliferació de supermercats és el fet que ho ha propiciat. En aquest sentit aplaudeixen la intenció del comú de posar fre a més obertures. Per atreure un altre tipus de visitant, consideren que cal diversificar l´oferta comercial.

En la mateixa línia es manifesten des de l'Associació de veïns del Pas de la Casa. Oscar Ramón Borra parla de "diversificar, que hi trobem coses diferents".

De fet, el projecte havia estat reclamat en diverses ocasions des d´entitats i associacions de la vila. Conscients que és l´únic camí per transformar la imatge, volen que el Pas de la Casa sigui molt més que una destinació d´un dia a la recerca de preus baixos.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.94.202.172