ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els comerços de l'avinguda Carlemany, satisfets amb l'embelliment, tot i la dura afectació de les obres

www.andorradifusio.ad

La primera part de les obres de remodelació a la part alta de l'avinguda Carlemany ha afectat durament els comerços.

La presidenta de l'associació de comerciants ha confessat que no van ser-ne conscients fins que ja estaven en marxa i que hagués estat millor fer-les totes a la vegada, com a l´avinguda Meritxell. Així ho van plantejar al comú d´Escaldes-Engordany, però ja no era possible canviar-ho.

Ara bé, els botiguers estan contents amb el resultat dels treballs d'embelliment. El primer tram va ser el més complicat, lent i amb alguns entrebancs. El segon, que d´entrada no era previst, es va fer molt més de pressa. Ara queda el tram final d'obres, del passatge Arnaldeta de Caboet fins al carrer de la Unió, que s´ha de reactivar al setembre. La previsió és que a principi de desembre la remodelació ja s'hagi completat.

"Va ser molt dur, perquè la gent havia de fer una gimcana o no podia passar per davant de casa seva. Soroll, pols, etc. Tot això no fa una zona de vianants. La reactivació ja la veurem, no crec que sigui només el carrer, són molts altres factors que fan que es reactivi el comerç, no només una avinguda. De totes maneres, fa goig ara passejar-hi. La gent passeja pel mig, cosa que abans no feien", celebra la presidenta de l'Associació de comerciants de l'avinguda Carlemany, Susagna Venable.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Kevin Ribeiro / Arxiu

Comparteix: