Comissió de treball comunal per controlar la massa forestal

www.andorradifusio.ad

Des del 1947 la massa forestal del país ha crescut un 40% de manera incontrolada, segons apunten des d'Andorra Recerca i Innovació.

Així ho han posat de manifestat en la reunió de cònsols, i això ha suposat un augment del territori boscós amb una salut deteriorada. Els comuns destinen cada any partides per resoldre-ho, però no és fàcil.

Sobretot perquè a Andorra només hi ha una empresa especialitzada en aquesta mena de treball i no disposa de recursos per donar el servei que cal a totes les parròquies. Ara, els comuns han decidit crear una comissió per afrontar el problema.

"És veritat que a vegades ens trobem amb algunes limitacions, perquè a Andorra només hi ha una empresa que pugui fer la gestió forestal i, aleshores, depenem molt d'aquesta empresa perquè pugui arribar a tots els comuns. El fet que nosaltres incrementem la partida pressupostària a nivell de comuns tampoc vol dir que puguem fer la gestió que vulguem, perquè aquesta empresa no té més recursos. Amb aquesta comissió de treball també es mirarà com solucionar aquest problema".

Eva Sansa, cònsol major de la Massana

Informa: Gerard Castillo

Comparteix:

Atrapen al Pas de la Casa dues noies per furtar en nombroses perfumeries Detingut per abusar sexualment de la filla