ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El comitè liberal d'Encamp es manté fidel a l'actual direcció del partit

www.andorradifusio.ad

El comitè local de Liberals d'Andorra a Encamp es manté fidel al partit i només ha rebut la baixa de Ferran Costa. A la Massana les primeres baixes es faran efectives aquest dijous a la tarda. 

David Cruz i Èric Alguacil, els consellers Liberals al comú d'Encamp es mantenen al partit. Així ho han comunicat aquest dimecres al comitè local que de moment només ha registrat la baixa de Ferran Costa que anunciava aquesta setmana la seva marxa amb els tres consellers generals Sílvia Ferrer, Eva López i Marc Magallón.

Una partida, la de Costa, que no ha estat comunicada de manera personal als que ja són els seus ex companys. 

A la Massana les baixes anunciades els darrers dies s'han fet efectives aquesta tarda, ja que abans els consellers comunals han volgut exposar la situació als companys de la coalició. Així doncs han deixat de ser membres de Liberals d'Andorra Guillem Forné i Josep Fusté i el president del comitè local Marcio da Costa.

Una decisió que podria arrossegar altres membres que de moment no s'han pronunciat. Tot i donar-se de baixa de la formació, els consellers han expressat que no hi haurà cap tipus de canvi pel que fa a la seva tasca i compromís dins el comú. 

Fonts del partit també indiquen que, de moment, el ritme de baixes és menor que el d'altes i que els abandonaments que s'han registrat a Escaldes són inferiors a les previsions que es feia des d'un sector del comitè parroquial. Mentrestant a Liberals continuen treballant en l'elaboració de la nova executiva que s'haurà de validar dimecres vinent en un congrés. 

Informa: Anna Pifarré - Laura Cugat

Comparteix: