ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La companyia és grata posa el seu caràcter a prova amb 'Carnatge' de Yasmina Reza

www.andorradifusio.ad

El 26, 27 i 28 de maig es representa "Carnatge" de Yasmina Reza a l'auditori Claror coincidint amb la diada de Canòlich.

Dues parelles es troben per parlar d'un problema entre els fills, però la reunió deriva en un judici de valors i afloren els instints més primaris. La Companyia és grata porta a escena "Carnatge", de Yasmina Reza.

El director de l'obra, Juanma Casero, explica l'argument. "Són dues parelles. Els fills han tingut una baralla. Ells volen posar ordre, però aprofiten els moments per posar sobre la taula les seves virtuts i voler ser millors persones que els altres."

Aquest dimarts, Rosa Porqueres i Isa Rivero parlaven del que els ha resultat més difícil, mantenir un personatge diametralment oposat al seu caràcter durant una hora a escena. El canvi per Isa Rivero és radical. Jo soc molt espontània i visceral, però que aquí li toca fer el paper de tot el contrari, una pàmfila reconciliadora i assegura que fins i tot perd el text intentant posar-se en el personatge."

L'actriu Rosa Porqueres comenta que fent aquest teatre estan "explorant que dins és possible que tinguem una altra personalitat" i afegeix que "fins que no ho descobreixes és difícil però després ho agraeixes".

El text original de Yasmina Reza s'ha adaptat per incloure una parella del mateix sexe. Després de Nues, l'Avantsala i Salsa MornayJuanma Casero torna a posar-se al capdavant de la companyia per fer riure de valent el públic de la Temporada de Teatre.

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Albert Refart

Comparteix: