ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La companyia Remue Ménage inaugura la màgia del Poblet de Nadal

www.andorradifusio.ad

La inauguració del Poblet de Nadal ha començat amb un espectacle itinerant que ha sortit des de la confluència de les avingudes Meritxell i Riberaygua i que ha acabat al Mercat de Nadal. L'enllumenat s'ha anat encenent al pas de la rua per l'eix comercial.

L'espectacle de gran format "Guele d'Our", a càrrec de la companyia francesa Remue Ménage, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida al Mercat de Nadal. Quatre ossos de gran mida, la música i salts i acrobàcies han estat protagonistes en una rua que ha recorregut l'eix comercial de l'avinguda Meritxell fins a la plaça del Poble. La il·luminació s'ha anat activant de forma progressiva amb el pas de l'espectacle.

La cònsol major ha destacat la consolidació del mercat després de quatre edicions. "Sembla que faci molts anys que el tenim. Està molt consolidat i realment ha complert els dos objectius: donar una il·lusió i unes activitats per als ciutadans del país i també fer un referent turístic", celebrava.

Marsol ha subratllat que cada any la decoració i la il·luminació de Nadal han anat guanyant carrers de la parròquia. La cònsol ha recordat que el cost de tota la campanya ha estat d'uns 300.000 euros, xifra molt semblant a la de l'any passat.   

Informa: Sergi Cano
Imatges: Karen Figueiredo

Comparteix:

3.235.181.103