Completada la fusió entre MoraBanc i Banc Sabadell d'Andorra

www.andorradifusio.ad

Senyals i retolació canviats de totes les oficines de l'antic Banc Sabadell d'Andorra pels de MoraBanc. Els clients ja poden operar, amb els seus gestors habituals, a totes les noves oficines "blaves". Malgrat alguns talls a la banca digital fruit d'un alt volum de consultes, la integració s'ha fet sense incidències greus. 

Completat el procés de fusió entre MoraBanc i Banc Sabadell d'Andorra. A partir d'aquest dilluns, els clients ja poden operar a totes les oficines. Les antigues oficines de Banc Sabadell queden operatives amb els gestors habituals per donar continuïtat als clients "grocs" i facilitar, d'aquesta manera, la transició.

Aquests clients no han de fer cap canvi pel que fa als comptes. Mantindran les condicions del seu contracte i es podran connectar a la banca en línia de MoraBanc sense fer cap gestió. Això sí, sempre que prèviament ja tinguessin aquest servei actiu.

L'operació de fusió amb Banc Sabadell d'Andorra es va iniciar fa poc més d'un any, l'octubre de 2021, i ha permès a MoraBanc integrar 338 nous accionistes a la seva estructura de capital.

Des de l'entitat informen que es consoliden com a banc de referència a Andorra i líder en benefici, amb l'objectiu de seguir creixent fins als 50 milions d'euros el 2024.

Informa: Redacció

Comparteix:

L'IPC puja fins al 7% a l'octubre Els propietaris podran oferir al Govern fins al 15 de desembre pisos per posar-los al parc de lloguer social