ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La compra de Vall Banc per part de Crèdit Andorrà s'hauria de formalitzar al gener

www.andorradifusio.ad

Crèdit Andorrà arriba a la compra de Vall Banc amb un estat molt saludable. El conseller executiu i director general de l'entitat reconeix que hi haurà acomiadaments però considera positiva la reducció d'entitats bancàries. 

L'operació de compra de Vall Banc per part de Crèdit Andorrà es va començar a gestar fa un any i es formalitzarà molt probablement al gener. Ho ha dit el conseller executiu i director general de l'entitat al programa "La rèplica". Es tancaran aquelles sucursals encavalcades, fins que en quedin com a mínim una desena, i hi haurà acomiadaments. 

Amb aquesta operació i la d'adquisició de BancSabadell d'Andorra per part de MoraBanc, la plaça financera andorrana tindrà tres entitats. Xavier Cornella creu que serà millor.

Cornella també ha dit que es treballa perquè l'acord definitiu amb els comuns de Canillo i la Massana per a la gestió de Vallnord Pal-Arinsal es tanqui abans que s'acabi l'any. Creu que servirà per augmentar el nivell de les estacions i competir amb més garanties a l'exterior. 

Entrevista completa al conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella a La Rèplica: 

Informa: Laura Massegú

Comparteix: