ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Compres d'última hora del material escolar poc abans del retorn a les aules

www.andorradifusio.ad

Quan falten menys de 24 hores per a la tornada a l'escola, les papereries i llibreries s'omplen de clients per fer les darreres compres de material escolar. Els botiguers es preparen per rebre una allau de demandes d'última hora, reforçant el nombre de personal i omplint les prestatgeries amb més gènere.

Després d'unes llargues vacances, a partir de dilluns les aules tornaran a omplir-se d'escolars disposats a estrenar el nou material escolar. Algunes de les famílies esgoten les seves vacances fins a gairebé el darrer dia, però aprofiten les últimes hores abans retorn a l'escola, per fer-se amb tot el que necessitaran per afrontar un nou curs amb garanties.

Per experiència els botiguers saben que els llibres és el primer que compren les famílies un cop tenen les llistes que els proporciona l'escola, ara bé el material escolar es deixa per a última hora.

També n'hi ha que prefereixen comprar el material escolar i la roba pocs dies abans, ja que durant les vacances hi ha el perill que els infants creixin i se'ls quedi petit.

Sigui com sigui, aquesta nit caldrà tenir-ho tot llest per tornar a l'escola. Una tornada previsiblement dura per als escolars, que almenys tenen la motivació d'estrenar motxilla.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix: