ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Compte enrere perquè l'associació d'universitats de Sant Julià de Lòria sigui realitat

www.andorradifusio.ad

Sant Julià de Lòria va fent passes per poder arribar a ser, algun dia, una "ciutat universitària". D'aquí a pocs dies es constituirà formalment una associació d'universitats. A més, s'està acabant de definir el plec de bases del concurs per a l'estudi de viabilitat d'una residència d'estudiants.

A principi de febrer es constituirà formalment una associació que aplegarà les tres universitats presents actualment a Sant Julià de Lòria i el comú per unir forces en aquest projecte de fer de la parròquia una vila universitària. El Govern hi serà com a col·laborador.

Després, la previsió és poder treure un concurs públic d'aquí a un parell de setmanes amb l'objectiu d'impulsar un estudi de viabilitat econòmica d'una residència per a estudiants. En el cas de ser favorable, el següent pas ja serà un concurs per a la recerca d'un inversor. El comú, de moment, ha posat a disposició el terreny del Prat Gran. 

Sobre la situació de Naturland, Majoral es mostra convençut que la imatges del parc ha millorat i que s'està en el bon camí. Ha reconegut que continua sent el problema del comú lauredià, però ha volgut remarcar que, malgrat la pandèmia, ha tancat amb xifres millors que el 2019. 

Entrevista completa al cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, al programa La Rèplica: 

Informa: Laura Massegú
Locució: David Domingo

Comparteix: