ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El comú d'Andorra la Vella lliura un xec de 30.609 euros a Càritas

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol; el

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol; el cònsol menor, David Astrié; i el conseller de la minoria, Sergi González, han lliurat aquest dimecres al migdia un xec de 30.609 euros a Càritas Andorrana.

L'encarregada de rebre'l ha estat la vicepresidenta de l'entitat, Canòlich Baró. L'import correspon a la reducció salarial que el consell de comú del 23 de juliol va acordar per unanimitat aplicar als salaris dels cònsols i consellers, i del personal de relació especial.

Cal recordar que en aquell moment es va acordar aportar dos milions d'euros al fons de solidaritat del Govern així com una rebaixa salarial fins a final d'any per contribuir a pal·liar els efectes de la pandèmia de la Covid-19. La reducció aplicada ha estat del 10% de les retribucions dels membres del consell de comú, mentre que al personal de lliure designació s'ha aplicat una retallada d'acord amb la llei de mesures de racionalització econòmica. La quantitat derivada de la rebaixa es destinarà íntegrament a projectes socials de Càritas Andorrana.

Informa: Agència ANA
Fotografia: comú d'Andorra la Vella

Comparteix:

54.208.73.179