ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El comú d'Andorra la Vella manté les previsions d'arrencar les obres de reconstrucció de la piscina dels Serradells per al setembre

www.andorradifusio.ad

Els Serradells manté les previsions de començar les obres a la piscina coberta l'1 de setembre. La piscina exterior continua tancada i per segon any el comú ha instal·lat un parc aquàtic a l'estadi Comunal Joan Samarra.

L'1 de setembre és la data prevista per iniciar les obres de reconstrucció a la piscina coberta dels Serradells.

L'únic impediment per iniciar les obres és la falta de peritatge que va demanar l'empresa encarregada del projecte en el moment de l'incendi.

Però gràcies a l'acord previ amb les asseguradores el comú ja té a les arques 4 milions d'euros per dur a terme aquesta reconstrucció que es farà durant 15 mesos aproximadament.

Els darrers dies ja es van començar a retirar una part de la façana interior que estava malmesa, ha explicat el conseller d'Esports i Joventut d'Andorra la Vella, Alain Cabanes.

Aquest dimarts s'ha inaugurat per segon any consecutiu l'alternativa estival a les piscines del centre esportiu, el parc aquàtic de l'estadi Comunal Joan Samarra.

Enguany s'ha decidit canviar les dues piscines que tenia el parc per més inflables, que estaran distribuïts en dues zones. A diferència de l'any passat tots els usuaris que accedeixin als inflables hauran una entrada de 2 euros.

Les previsions d'aquest any van marcades per les limitacions d'aforament que té el parc, on poden accedir 160 nens al dia, ha destacat Cabanes. 

Durant el primer dia el parc ha acollit amb èxit els primers infants provinents de les escoles esportives i bressol, que han pogut estrenar la nova zona de guerra d'aigua i evitar la calor remullant-se amb les atraccions.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

Comparteix:

3.235.107.209