ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El comú d'Andorra la Vella sufragarà un dic de contenció a la zona del riu de la Comella

www.andorradifusio.ad

El comú de la capital es farà càrrec de la construcció del dic de contenció a la zona de la Comella on hi ha ubicat el British College. Així ha estat aprovat en el consell de comú, que ha donat el vistiplau amb els vots en contra de la minoria de destinar-hi un crèdit extraordinari de 56.000 euros.

Andorra la Vella ha aprovat un suplement de crèdit de 56.000 euros per construir un dic de contenció a la zona del riu de la Comella. El comú té cedits aquells terrenys al British College, que ara hi vol construir un aparcament i un camp de futbol.

Ho farà en un espai de propietat comunal i que l'ens llogarà per tres anys al centre. Allà, serà on es construirà la segona part del dic, que ha d'ajudar a contenir els aiguats. Se'n farà càrrec íntegrament el comú, fet que ha comportat debat amb la minoria.

Pel que fa a l'ascensor que anirà des de Príncep Benlloch fins a Ciutat de Valls, estarà ja acabat d'aquí a quatre mesos. El comú ja està treballant també amb la remodelació de quatre pisos de l'hostal Calones, on en menys de dos mesos s'ha incrementat la llista d'espera de 6 a 15 persones.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: