ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El comú de Canillo disposa de dos milions d'euros en el fons de reserva

www.andorradifusio.ad

Els fons de reserva del comú de Canillo ascendeixen a prop de dos milions d'euros, un cop descomptades les despeses per la Covid-19 de l'any passat. En la sessió de comú, Francesc Camp ha reconegut que les converses amb la propietat del Palau de Gel han avançat el darrer mes i hi ha bona predisposició per arribar a un acord.

El comú de Canillo disposa d'1,9 milions d'euros en el fons de reserva, un cop descomptades les despeses de l'any passat, que bàsicament van anar a cobrir necessitats generades per la pandèmia.

El 2020 es va dotar el fons amb 500.000 euros, que finalment no s'han gastat. Algunes de les despeses van ser per a ajudes directes a empreses i persones i per inversions fetes a l'edifici comunal per adaptar-lo a la Covid-19.

Al consell de comú s'ha aprovat que cada any un 3% del pressupost d'ingressos sigui destinat al fons, percentatge que podria variar a la baixa o fins i tot no dotar-lo si no es compleixen les previsions.

D'altra banda, Francesc Camp ha confirmat que les converses amb la propietat del Palau de Gel han avançat el darrer mes i que l'acord està més a prop, tot i que no ha volgut posar una data per tancar l'entesa.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

 

Comparteix:

54.236.58.220