ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El comú de Canillo recupera l'oposició després de vuit anys

www.andorradifusio.ad

Canillo ja té nova corporació que liderarà casa comuna els pròxims quatre anys. Francesc Camp vol donar continuïtat al projecte demòcrata encetat fa vuit anys amb la mirada posada en la sostenibilitat i el turisme, mentre que des de l’oposició asseguren que defensaran els punts del seu programa amb l'objectiu d'aproximar el comú a la ciutadania. Les dues parts han coincidit en la importància d'arribar a un acord per renovar el contracte del Palau de Gel.

Amb una sala de consell plena de gom a gom, els deu consellers elegits el passat 15 de desembre a les eleccions comunals han pres possessió dels seus càrrecs per al mandat de casa comuna de Canillo dels pròxims quatre anys. A la majoria repeteixen Cerni Pol, Rafel Casal i Marc Casal que ha jurat com a cònsol menor. Miquel Casal i Begoña Rubio seran els consellers major i menor respectivament. El nou cònsol major, Francesc Camp, ha agraït la feina feta per la corporació liderada per Josep Mandicó. Assegura que la sostenibilitat serà clau per als pròxims quatre anys i que engegaran polítiques que buscaran l’equilibri entre els ciutadans i els turistes.

Per la seva banda, el cap de l’oposició posa en relleu que representa un gruix important de l’electorat. Assegura que defensaran les propostes del seu programa amb constructivisme i amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans. També defensa que amb el fet d'haver-hi oposició, el comú torna a tenir un estat de “normalitat”.

Els pròxims quatre anys els seients de la sala de consell del comú de Canillo estaran ocupats pels nous consellers electes als comicis comunals. Els demòcrates continuaran el projecte encetat fa vuit anys, tot i que en aquest mandat hi haurà oposició formada per Albert Torres i Dolors Cabot.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.238.70.175