ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp acaba d'estudiar les ajudes per al Pas de la Casa després d'un estiu millor del previst

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp està analitzant la situació econòmica del Pas de la Casa per acabar d'ajustar les ajudes que cal destinar-hi. La prioritat és preservar tots els llocs de treball i, segons el cònsol menor, el suport consistiria a aplicar alleugeriments fiscals, més que no pas injecció de capital. Per altra banda, el projecte d'embellir la vila continua i s'ha començat per millorar el carrer Sant Jordi, passant després a remodelar l'avinguda d'Encamp.

L'agost al Pas de la Casa ha estat millor del previst, fet que porta el comú d'Encamp a estudiar la situació amb detall. El cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, ha detallat que a partir d'aquesta anàlisi "veurem quines mesures podem fer" amb l'objectiu de donar suport als sectors que s'han vist més damnificats. Amb tot, ha assegurat que les ajudes socials continuaran. 

Rascagneres deixar clar, però, que el suport que donarien no consistiria en una injecció de diners sinó en rebaixes fiscals, tal com s'havia fet anteriorment. Ressalta que la màxima prioritat és preservar els llocs de treball i reactivar del tot l'economia.

L'altra aposta forta pel Pas és el seu embelliment. Per exemple, les obres al carrer Sant Jordi estan en marxa però es detindran durant l'hivern i es reprendran passades les nevades.

Des del comú també estan estudiant les propostes dels comerciants de l'avinguda d'Encamp a l'hora de remodelar la via, treballs que s'iniciarien el 2022. Paral·lelament, està tot pràcticament a punt per obrir l'escola bressol abans que acabi l'any.

Informa: Laura Cugat-Oliver Jaén 
Imatges: Andreij Cristancho-Arxiu RTVA

Comparteix: