ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El comú d'Encamp descarta comprar el Prat Gran

www.andorradifusio.ad

Encamp ha renunciat a comprar el Prat Gran. Ho ha anunciat aquest dilluns el comú, després de constatar que no compta amb prou suport per una operació de gran envergadura com aquesta.

Finalment el comú d'Encamp no comprarà els terrenys del Prat Gran. En un comunicat, ha explicat que ha desistit de tirar endavant la proposta de compra perquè no compta amb els suports necessaris que requereix una operació d'aquesta magnitud. Recordem que la proposta del cònsol a la reunió de poble era comprar les tres parcel·les més petites de les cinc en què es divideix el terreny per 16 milions d'euros, i acordar un lloguer a llarg termini per una quarta, per tal de garantir la continuïtat de l'espai.

Ara, un cop informada la propietat de la decisió, el comú ja treballa per buscar uns altres terrenys que permetin reubicar les instal·lacions del parc que actualment ocupen el Prat Gran, amb l'objectiu de mantenir-les en un altre punt de la parròquia, que sigui igualment accessible per als ciutadans. Així han acordat amb la propietat els terminis per fer-ho.

En paral·lel, i complint el que preveu la normativa urbanística, la propietat ha cedit al comú encampadà una part important de l'espai del Prat Gran, amb la voluntat de facilitar l'obtenció d'una part important de terreny amb destinació a equipaments, parcs i jardins en una zona cèntrica de la parròquia.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Arxiu

Comparteix:

34.204.176.125