ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El comú d'Encamp ha rebut 154 sol·licituds d'ajuts de comerciants del Pas pel tall de la carretera

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp ha rebut 154 sol·licituds d'ajuts de comerciants i empresaris del Pas de la Casa per pal·liar els efectes dels talls de la carretera a França. Per altra banda, el Pas celebra una nova edició de la braderie, que dura tot el cap de setmana.

El comú va acordar la concessió d'ajuts als comerciants del Pas de la Casa afectats pel tall de la carretera RN-20. Aviat es farà una anàlisi de les sol·licituds rebudes i es decidirà quines es concedeixen. El cònsol major, Jordi Torres ha detallat que "154 ajudes s'estan analitzant, i de cara a la setmana que ve sabrem quines seran atorgades".

Els empresaris creuen que aquests mesos d'estiu tindran bons resultats, però serà difícil recuperar-se.

Així s'ha assegurat en la inauguració de la nova edició de la Braderie, el mercat d'oportunitats del Pas de la Casa. Un dels comerciants, Christopher Martins, ha destacat que " la iniciativa és molt important perquè porta més gent que del normal i ens fa publicitat. La gent descobreix la botiga. Tenim uns preus molt bons a la braderie i això és molt important per tots nosaltres".

Des del ministeri de Turisme s'és conscient, però, que s'ha de diversificar l'oferta, tot i que els empresaris estan satisfets amb iniciatives com aquesta.

La braderie acull diverses activitats per amenitzar el mercat.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

 

Comparteix:

3.227.3.146