ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El comú d'Encamp invertirà 11 milions d'euros en quatre anys al Pas de la Casa

El comú d'Encamp preveu invertir uns 11 milions d'euros en

El comú d'Encamp preveu invertir uns 11 milions d'euros en quatre anys al Pas de la Casa per millorar les infraestructures. També impulsarà, amb el Govern, un consell econòmic i social per fer seguiment de tots els canvis que s'hi faran.

La cònsol major d'Encamp s'ha compromès a invertir uns 11 milions d'euros al Pas de la Casa els propers 4 anys. Unes inversions que serviran per construir una escola bressol, un nou parc infantil, fer una coberta al que ja existeix i millorar alguns serveis del centre esportiu. També és previst habilitar un accés al futur Cramea i fer millores urbanístiques, entre les quals destaca definir la nova plaça Coprínceps com a centre neuràlgic de la localitat.

Tot això ho va avançar Laura Mas en una trobada que va tenir lloc divendres entre els cònsols, el ministre d'Economia, la Cambra de Comerç i els empresaris i veïns del Pas. En aquesta reunió també es va anunciar la creació del consell econòmic i social, que marcarà i farà el seguiment dels objectius específics tant dins del pla director de dinamització econòmica d'Encamp com dins del pla estratègic de turisme de compres del Govern.

Informa: Ester Pons

Comparteix:

3.234.143.26