ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Comú de la Massana no aconsegueix vendre els dos edificis de Ribasol Park

www.andorradifusio.ad

El Comú de la Massana no ha aconseguit vendre en el primer intent els dos edificis del conjunt Ribasol Park que els va cedir el promotor. La subhasta, amb un preu de sortida de 4,2 milions d'euros, s'ha declarat deserta.

Els dos edificis i 29 places d'aparcament del complex Ribasol Park d'Arinsal que són propietat del Comú de la Massana ho continuaran sent, almenys de moment. I és que la subhasta d'aquest divendres al matí ha quedat deserta.

El cònsol major, David Baró, ha explicat que des que es va publicar al BOPA la data de la subhasta, alguns possibles inversors van fer demandes d'informació i van visitar els immobles, però finalment cap ha concorregut a la venda pública que havia fixat un preu de sortida de gairebé 4,2 milions d'euros. El proper equip comunal haurà de decidir què fer.

La resta del conjunt residencial està en mans privades i consta bàsicament d'apartaments de vacances o en lloguer. Els dos edificis del Comú són els de la part superior del complex i tenen els interiors per fer. Es calcula que podrien encabir una setantena de pisos.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

3.236.117.38