ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El comú de la Massana no preveu la unió del telefèric de Carroi amb Pal fins al següent mandat

www.andorradifusio.ad

La Massana creu que la segona fase del telefèric que unirà el pic de Carroi i l'estació de Pal no es farà fins al següent consolat. El comú aposta pel giny, però assegura que encara hi ha molts factors que s'han d'encaminar.

El comú de la Massana veu molt poc probable poder tirar endavant la segona part del projecte del telefèric del pic de Carroi cap a l'estació de Pal en aquest mandat.

La cònsol menor, Eva Sansa, ha assegurat que des del comú es veu amb molt bons ulls el giny ja que pot ajudar tant a la dinamització de la parròquia com a la del domini esquiable, però ha destacat que encara s'ha de demanar l'opinió de la població, que serà qui acabarà decidint.

Més enllà de la consulta popular que es va comprometre a fer el comú, l'entrada de capital privat també és un factor que determinarà si s'acaba fent el projecte.

Sansa ha apuntat que el primer pas és treballar a millorar l'estació de Pal per poder acollir tota l'entrada de turistes que podrien anar pel telefèric. L'objectiu és invertir en les instal·lacions per fer del domini un lloc atractiu i donar sentit a tota la despesa.

Mentre que la segona fase encara està en un estadi d'incertesa, la primera, la que unirà l'aparcament dels Pouets i el pic de Carroi, està pràcticament encaminada. De fet, el comú d'Andorra la Vella organitzarà dijous vinent un consell de comú extraordinari per aprovar el primer plec de bases. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Arxiu RTVA-Arnau Teixidó

Comparteix:

3.227.235.183