ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Massana vol aprofitar les transferències pendents per cancel·lar el prèstec del telecabina i Encamp per les obres en curs

www.andorradifusio.ad

El comú de la Massana vol aprofitar els 900.000 euros de les transferències pendents del 2017 per cancel·lar el préstec històric del telecabina. Per la seva banda, el comú d'Encamp preveu destinar el milió d'euros que rebrà a diverses obres en curs.

A l'espera que el Govern ingressi aquesta tardor els aproximadament 900.000 euros que li pertoquen de les transferències pendents del 2017, el comú de la Massana estudia diverses opcions. Com que es tracta de diners que no s'havien pressupostat en els comptes d'enguany vol que serveixin per rebaixar el crèdit bancari i, si pot ser, reservar-ne una part per a inversions amb vista al 2019, que encara s'haurien de concretar. Una altra opció és la de destinar-los a cancel·lar el que queda pendent de pagar del crèdit del telecabina per reduir l'endeutament, explica el cònsol major, David Baró.

Ho ha dit en el marc de la festa major de la Massana, just abans de la missa solemne de Sant Roc, que ha precedit un aperitiu popular. Dues activitats que han donat continuïtat al ball i l'hamburguesada popular d'ahir. Els actes acabaran aquesta nit amb un castell de focs.

El comú d´Encamp ha de percebre del Govern per aquest concepte un milió d'euros. Preveu destinar-los a finançar actuacions ja en curs, com per exemple, la remodelació de les avingudes, una nova fase de l'itinerari cultural de les Bons o les obres al Pas de la Casa, com ha avançat la cònsol menor, Esther París. 

Afegeix que els hauria agradat disposar abans d'aquests diners que confien tenir al setembre o a l'octubre. 

Informa: Gerard Gort / Rosa Alberch
Imatges: Àlex Soldevila / Kevin Ribeiro

Comparteix: