ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El comú de la Massana subhastarà els dos edificis i places d'aparcament del complex Astra

www.andorradifusio.ad

El comú de la Massana subhastarà els dos edificis i les places d'aparcament que té en propietat al conjunt residencial Ribasol, i que formen part del que va ser conegut com a complex Astra, a Arinsal. El comú els ha taxat en 4,1 milions d'euros.

El consell de comú ha donat llum verd perquè es puguin vendre uns béns que va rebre el 2016 i que tenen un ús molt acotat, residencial o hoteler.

Aquest ha estat el motiu pel qual s'ha pres la decisió, tenint en compte que no poden convertir-se per exemple en equipaments d'ús públic.

A banda, també significarà un estalvi en les contribucions que es paguen actualment. En el seu moment es va pensar que podrien ser un actiu per a l'estació de Pal-Arinsal però el cònsol major, David Baró, explica que caldria assumir la inversió perquè "estan acabats per fora però no per dins".

L'oposició també ha votat a favor de la subhasta. El conseller de Demòcrates a la minoria, Albert Esteve, defensa que "estan ben situats i poden tenir un ús, ja sigui a nivell hoteler o immobiliari".

El comú ja ha taxat el valor de les tres unitats, que  s'estipula en 4,1 milions d'euros. La intenció és iniciar el procés de subhasta al setembre i que només n'hi hagi una per no haver de tocar el preu de sortida de dos edificis que formen part d'un complex que n'agrupa vuit. La seva construcció es va endarrerir força anys per diverses circumstàncies.

El consell de comú també ha aprova la presentació de la proposició de llei de finances comunals, un procés que validaran la resta de comuns per actualitzar alguns aspectes i refondre la normativa. També ha informat de la liquidació de comptes del primer trimestre, amb un superàvit de prop de 116.000 euros.

Informa: David Domingo
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.227.3.146