ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Massana tanca el pressupost del 2019 amb un superàvit de 245.308 euros

www.andorradifusio.ad

El comú de la Massana ha aprovat la liquidació de pressupost del 2019. S’ha tancat amb un superàvit de més de 245.000 euros i uns ingressos similars als de l’any anterior.

El pressupost de la Massana del 2019 s’ha liquidat amb retard per alguns imprevistos amb l’estació d’esquí a causa de la situació generada per la Covid-19.

Durant l’exercici passat el comú ha mantingut la racionalització de la despesa i ha tancat amb un superàvit de 245.308 euros.

El capítol d’ingressos se situa en prop de 16,6 milions i el de despeses en 16,3 milions. Destaca un increment de les inversions en prop d’un 20%, tot i que no s’ha pogut executar tota la partida prevista.

El conseller de Finances del comú de la Massana, Jordi Areny, ha destacat que la inversió ha estat liquidada per una mica més de 4 milions d'euros, quan s'havien pressupostat 6 milions.

Amb això, ha explicat que "algunes inversions no s'han portat a terme el 2019 perquè de les demandes d'edictes que vàrem portar a terme, les ofertes eren molt altes i es van quedar aquests edictes deserts".

Tenint en compte que alguns crèdits s’han pogut finançar amb romanent de tresoreria, el superàvit de finançament de l’exercici passat s’ha situat en 2,9 milions.

Pel que fa a l’endeutament disposat se situa en uns 13 milions d’euros.

La sessió ha estat telemàtica i només han estat presents a la sala de consell les cònsols i els consellers major i menor. La resta de consellers han estat connectats per videoconferència.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Txema Galilea
Locució: Oliver Jaén

Comparteix:

35.172.216.163