ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El comú d'Ordino valora l'atractiu turísitic del tancament de la CG-3 a l'Hortell

www.andorradifusio.ad

El comú d'Ordino es mostra satisfet pel tancament de la carretera CG-3 entre l'Hortell i la coma del Forat. L'equip comunal destaca l'atractiu turístic per als ciclistes i els beneficis mediambientals que comportarà la mesura.

El cònsol major ha explicat que no s'ha portat a terme cap previsió de ciclistes ni de visitants que podrien utilitzar el telecabina de Tristaina en el període del tancament del tram.

No obstant això, creu que és una mesura que atraurà turistes i que beneficiarà el medi ambient de la zona. "Un port que ha estat tres vegades Tour de França deixar-lo tancat pel ciclisme, jo crec que és un atractiu important de cara al turisme i, sobretot, per als equips internacionals que estan entrenant a Andorra. Penso que això ens dóna un valor afegit que pot aportar que vingui més gent d’aquest tipus i, evidentment, a partir d’aquí hi ha una sèrie de beneficis, tant per l’estació com a nivell mediambiental des del punt de vista de poder mantenir tot el medi de la zona de la Coma", ha destacat.

A més, ha avançat que la primera reunió per parlar sobre la ubicació de les dependències comunals a l'hotel Casamanya se celebrarà en les properes setmanes.

 

Informa: Òliver Jaén
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix:

3.227.3.146