ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El comú de Sant Julià de Lòria creu que la politització de Naturland ha perjudicat el projecte

www.andorradifusio.ad

Naturland no ha funcionat perquè el comú ha tingut massa implicació i perquè hi va haver una direcció que no ho va fer bé. És l'anàlisi que fa el cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, que ostenta el càrrec des de fa prop de dos anys. Indica que s'estan fent esforços per redreçar aquesta situació.

Josep Majoral ha fet balanç de la gestió de Naturland. Considera que un dels aspectes que no ha ajudat a què el parc no qualli ha estat l'excessiu control que es va voler prendre des del comú.

Ara, la intenció és que la gestió estigui molt més professionalitzada i molt menys vinculada a l'administració.

Majoral ha apuntat que en la darrera assemblea general algun accionista present a la sala els va felicitar "pel fet que el comú intentés despolititzar el projecte", incidint en paraules literals al fet que el cònsol no volgués fer de director del projecte. 

També ha criticat la direcció anterior. Creu que les cues al Tobotronc no van donar una bona projecció i que la política comercial segurament hagués pogut ser millor.

El cònsol ha fet esment concretament a les activitats poc endreçades, subratllant que "no tenir una línia clara fa que les coses es barregin". Ha posat l'exemple de tenir els infants tirant amb arc i al costat els buggies dels adults. 

Amb 14 anys de vida el parc genera dèficit i acumula pèrdues per milions d'euros. I amb el canvi de rumb i la nova direcció l'objectiu de és deixar enrere els números vermells tan aviat com sigui possible.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: David Domingo

Comparteix: