Comunicacions i habitatge, grans handicaps per als inversors

www.andorradifusio.ad

Andorra encara és un bon lloc per invertir en sectors com l'esport i la nanotecnologia. Així ho creu el nou president de Family Business Network, un inversor de renom internacional que resideix aquí. L'únic problema que hi veu és la qüestió de l'habitatge que caldria resoldre urgentment. 

Pel president de Family Business Network, Andorra encara és un bon lloc per a invertir però s'haurien de millorar les comunicacions amb l'exterior. Creu que l'ideal seria una connexió ferroviària i que Andorra disposés d'un palau de congressos.

"Les possibilitats són en sectors com el turístic, l'esport... la nanotecnologia, farmàcia i les empreses petites que donin valor".

Alfonso Libano, president Family Business Network

Però, al mateix temps, segons aquest resident i inversor, no s'ha de construir massa perquè llavors es perdria l'atractiu de cara a l'exterior. I solucionar la qüestió de l'habitatge que "és fonamental".

Pel que fa a les empreses familiars, han de tenir un bon protocol d'actuació que reguli molt bé les relacions entre els membres.

Informa: Pere Moliné

Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

21 famílies expulsades per no haver regularitzat la situació La policia aporta el seu gra de sorra al Tour i els Jocs Olímpics de París