Els comuns concentren les hores d'atenció al públic

www.andorradifusio.ad

L'estat d'excepcionalitat ha provocat que els comuns hagin concentrat al matí i migdia les hores d'atenció al públic. Malgrat oferir aquest servei presencial, des de les corporacions demanen a la ciutadania de restringir al màxim les visites en la mesura del possible i prioritzar les gestions telefòniques i en línia.

A Canillo, l'horari d'atenció del servei de tràmits és des les vuit del matí a dues del migdia només amb cita prèvia a través del telèfon 687 000.

El mateix horari d'atenció al públic hi ha al comú d'Encamp i es recomana trucar prèviament al 873 200. A més a més, s'ha reforçat l'atenció telefònica a través del 323 620. El número del servei de circulació és el 162.

A Ordino el telèfon per a la gestió de tràmits és el 323 749 i el 163 i per al servei de la gent gran el 350 502.

Pel que fa a la Massana cal trucar al 736 900 per sol·licitar cita prèvia per gestionar tràmits urgents. L'horari d'atenció al públic és de dos quarts de nou del matí a dues de la tarda. El número de telèfon 164 és operatiu les 24 h.

En el cas del comú d'Andorra la Vella l'horari d'atenció al públic és de 8 del matí a tres de la tarda i es podrà contactar amb el número 730 000.

A Sant Julià de Lòria l'horari d'atenció al públic és de vuit del matí a les dues de la tarda i el telèfon d'urgència fora de l'horari d'oficina és el 166.

I, per últim, per contactar amb el comú d'Escaldes-Engordany, ho podran fer amb el número 890 890. El número del servei de circulació és el 167. De moment, les dependències comunals resten tancades al públic.

Informa: Redacció

Comparteix:

Salut confia anar recuperant sanitaris els propers dies després de la quarantena pel coronavirus El tancament de zones d'oci redueix les conductes incíviques