ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els comuns no se sorprenen de les decisions de Rosa Gili al voltant de la vall del Madriu

www.andorradifusio.ad

L'aprovació de l'ordinació pròpia d'Escaldes-Engordany no ha sorprès la comissió de la vall del Madriu-Perafita-Claror. És fruit, consideren els seus membres, del desacord que mantenen amb Rosa Gili, a la qual demanen que pensi en l'interès general. 

L'actual president de la comissió de la vall del Madriu-Perafita-Claror, Josep Majoral, ha exposat que la decisió de la cònsol major, Rosa Gili, reforça el conegut desacord en el pla de gestió i les diferents propostes que s'han volgut tirar endavant en la comissió. Per això, l'ordinació aprovada aquest dimecres en el consell de comú no els sorprèn. 

Al programa "La rèplica", la cònsol major d'Encamp també s'ha mostrat dolguda amb les maneres de fer del comú d'Escaldes-Engordany. Laura Mas no entén el bloqueig escaldenc a les decisions de la comissió gestora, assenyalant que són gairebé les mateixes que les que està impulsant individualment, i creu que serà molt complicat canviar aquesta dinàmica d'aquí a final de mandat.

"Jo espero que ara mateix no estiguin pendents del que estem fent aquí a Andorra, perquè realment estem donant una imatge que no és la que a mi m'agradaria com a país. El que demanaria és que el comú d'Escaldes deixi de mirar-se el seu melic i pensi amb sentit comú i amb l'interès general de tots".

El comú d'Andorra la Vella, l'altre parròquia implicada, no s'ha volgut pronunciar. Cal recordar que la prohibició de l'accés rodat a la vall del Madriu-Perafita-Claror era una mesura que es volia aprovar de manera conjunta. De moment la comissió de gestió té previst seguir el seu ritme habitual i tornarà a reunir-se després de l'estiu. 

Informa: Roser Puigbò - Laura Massegú

Comparteix: