ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els comuns recorreran a la Batllia per les transferències de 2017 si el Govern no respon abans del 29 d'agost

www.andorradifusio.ad

El 29 d'agost és la data límit perquè el Govern respongui la sol·licitud administrativa dels comuns per regular les transferències del 2017. Així s'ha constatat en la darrera reunió de cònsols, on també s'ha informat que es preveu una bona temporada d'estiu i que el procés del cens caní està funcionant amb normalitat.

El Govern té dos mesos per respondre la sol·licitud administrativa per regular les transferències del 2017, que els comuns van presentar el 29 de juny.

És l'últim pas de la reclamació, que en cas de recés, els cònsols alerten que arribarà a la Batllia. Així ho ha recalcat el portaveu dels cònsols, Josep Àngel Mortés, que per altra banda confia que la temporada d'estiu serà bona, tot i l'augment de casos de la Covid-19 dels darrers dies.

Per altra banda, els cònsols han recalcat que el projecte del cens caní mitjançant l'anàlisi d'ADN està funcionant amb normalitat. Un procés, acceptat pels veterinaris, que es va iniciar el 15 de juny i acabarà el mateix dia del 2022.

Així ha recordat que els sis comuns assumeixen els 28,5 euros del cost de les analítiques i els propietaris els 18 euros de l'extracció.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Ricard Tenza 
Locució: Òscar Serrano

Comparteix: