ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Concentració a Andorra la Vella contra la sentència del procés

www.andorradifusio.ad

A Andorra, la publicació de la sentència del procés també ha ocasionat una concentració. Ha estat a una plaça de l'avinguda Meritxell on centenars de personers han mostrat amb crits el seu rebuig a la decisió del Tribunal Suprem espanyol.

Prop de 300 persones s'han concentrat a la plaça on s'hi hauria d'haver construït The Cloud a l'avinguda Meritxell. Prèviament, hi ha hagut un moment de confusió en el lloc concret de la concentració, ja que hi havia un grup a la plaça de la Rotonda i un altre on finalment s'ha dut a terme. Centenars de persones han mostrat el seu rebuig a la sentència dels líders independentistes.

S'ha pogut sentir com els concentrats han cantat els Segadors i han emès tota mena de crits a favor dels líders sentenciats. Els manifestants han portat pancartes, senyeres i estelades. Roser Gordillo, presidenta de l'ANC Andorra ha estat l'encarregada de llegir un manifest.

La concentració s'ha fet de forma pacífica i no hi ha hagut cap incidència important. Finalment, alguns s'han desplaçat cap a l'ambaixada espanyola on hi havia un parell de dotacions policials.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Fernando Montero-Desirée Sala

Comparteix:

3.231.220.225