ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La concentració contra la reforma laboral, el més vist de la setmana a Andorra Difusió

www.andorradifusio.ad

La concentració de protesta de dilluns al centre d'Andorra la Vella. També les mesures preventives de les empreses, tant de transport de mercaderies com de passatgers, pels problemes de mobilitat que hi ha avui a Catalunya. Són les notícies que han centrat l'atenció a internet aquesta setmana.

La concentració de protesta de dilluns a l'avinguda Meritxell contra les lleis laborals aprovades pel Consell General va aplegar un miler de persones in situ i moltes més al nostre web. Denunciaven les condicions laborals, l'increment del preu dels lloguers i les pensions.

Més protestes, en aquest cas a Catalunya, feien preveure una jornada complicada a nivell de mobilitat al territori veí aquest divendres. Per aquest motiu les empreses de transport de mercaderies ubicades a Andorra han anul·lat tots els viatges a Barcelona i els han avançat 24 hores. Pel que fa al transport de passatgers, una companyia també va decidir suspendre el servei durant tot el dia.

Tanca el podi de les notícies més vistes al web d'Andorra difusió el rescat d'un vell autocar Dodge Fargo per part de l'associació Velles Cases Andorranes. El vehicle estava semienterrat en un solar de Fontaneda des de feina 40 anys.

Informa: Jordi Cama
Locució: Montse Grau

Comparteix: